joi, 6 septembrie 2007

Stare de ploaie ....

( astazi sunt nostalgica ...sa fie vremea de vina sau pur si simplu gandul ca vine toamna .?...nu stiu insa stiu doar ca ceea ce am scris mai jos ...multi simt..... insa nu stiu sa o spuna ...nu are nici o noima ...insa cred ca am reusit sa pun in scena starea pe care o provoaca venirea toamnei si a zilelor reci si ploioase.)
A inceput intr-o betie de toamna ...... cu doar cateva versuri din piesa " Destin cand vine toamna ".... semnate de compozitorul Cristian Buica .."
" Mi-a cazut pe gura frunza ..unui ultim arbor frant ..moare vara..moare vara si vine iarna pe pamant "....
....si a continuat cu un iz de racoare morbida in aer .....si cativa stropi mari de ploaie ..meniti parca sa spulbere totul.....si totusi toate acestea ne ajung ?...nu ..nu ne ajung ....si cu totii chiar daca vreti sa recunoasteti sau nu ....asteptati noptile lungi in care va puteti iubii mai mult ....si sa nasteti vara intre peretii aparatamentului vostru ...
si a venit si sfarsitul .....in versuri bacoviene ..." ploua ..ploua ..vreme de betie ...si s-a asculti pustiul..ce melancolie ...s-a sfarsit cu o cana cu vin fiert ....si cu un vis pictat in frunze aramii ...acompaniat de simfonia ploii reci si triste de toamna ....


Va salut cu ganduri de toamna ,.....a voastra iulia













4 comentarii:

Anonim spunea...

superbbb :X:X... vine toamna... defapt deja e aici... nice:X:X

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Anonim spunea...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

Anonim spunea...

Superfine underwear store to
buy Calvin Klein at incredible price.
Please visit http://www.chilotick.com. Move all over the world !